Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Service Γεωργικών Μηχανημάτων & Εργαλείων

Η εταιρεία μας ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ Π. & Β. Α.Ε. έχοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών της, δεν στέκεται μόνο στην πώληση των προϊόντων.

Σκοπός μας είναι η σωστή λειτουργία, η συντήρηση αλλά και η επιδιόρθωση των γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων μετά την πώλησή τους. Γι’ αυτό στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος παροχής Service, επανδρωμένος με έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς.

Τόσο για τη συντήρηση, όσο και για τις επιδιορθώσεις, χρησιμοποιούνται τα απαραίτητα ποιοτικά υλικά, αφού διαθέτουμε πληθώρα ανταλλακτικών προϊόντων, για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ως μοναδικοί αντιπρόσωποι και πιστοποιημένοι συνεργάτες μεγάλων εταιριών του κλάδου των Αγροτικών Μηχανημάτων και Εργαλείων προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Service και υποστήριξης από την πρώτη στιγμή της πώλησης των εργαλείων σε εσάς. Εταιρίες όπως Electrocoup, Italdifra, Echo, Karcher, Oregon κ.α. μας εμπιστεύονται το service των μηχανημάτων τους και για αυτό μας έχουν ορίσει ως πιστοποιημένους συνεργάτες.